Afvallen in een wip?

In 2013 verscheen in PLoS One een onderzoek naar het energieverbruik tijdens het vrijen. Zo’n onderwerp doet het altijd goed in het nieuws. Dus ook in Nederland zag je verschillende headlines langskomen. Allemaal in de categorie: ‘Sex je slank!’

Maar is dat ook zo? Onderzoekers registreerden het energieverbruik bij 21 jonge, heteroseksuele koppels. Conclusie? Mannen verbruiken gemiddeld 101 kcal of 4,2 kcal per minuut en de vrouwen 96 kcal of 3,1 kcal per minuut.

Tenzij je dagelijks voor alle standjes uit de Kamasutra uitgebreid de tijd neemt of van acrobatische seks houdt, val je van seks weinig af. #realitycheck

Het boek afvallen is k*t.

Ben je klaar voor een no-nonsense aanpak om af te vallen? Geen mooiweerverhaal en geen succes gegarandeerd. Want de theorie is simpel, alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo makkelijk.

Maar... met de juiste kennis is afvallen wel mogelijk. Door het lezen van het boek afvallen is k*t. ontdek je waar de grootste winst te behalen is. Het helpt je om het geneuzel in de marge te vermijden en dit biedt je de beste kans op succes.

Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd...

Ik wens je in elk geval het allerbeste!

Carlo Kool
Voedingsdeskundige

Afvallen is k*t afgevallen

Bestel het boek afvallen is k*t.

Carlo Kool (1975) is ervarings- en voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Laat een berichtje achter...