4 Responses

 1. Afvallen is Kwalitatief Uitermate Teleurstellend, toch?

  Q. Couzijn 4 jaar ago Reply
  • Vaak wel helaas 🙈. Maar met de juiste kennis is er hoop. 💪🙏👍

   Carlo 4 jaar ago Reply
 2. Hallo ik ben 20 kilo afgevallen maar nu staat het al een paar weken stil. Ik sport en loop elke dag, eet gezond. Heb

  • Allereerst gefeliciteerd met het resultaat tot nu toe! Het is een hele prestatie om 20 kg af te vallen.

   Ik ken je persoonlijke situatie niet, dus ik kan alleen maar wat algemene tips geven. Als je 20 kg bent afgevallen, dan sjouw je letterlijk minder gewicht met je mee. De dag doorkomen kost je dan ook minder energie. Kortom, met elke kilo die je afvalt, zul je ook ietsjes minder energie verbruiken en dus ook weer net iets minder moeten gaan eten.

   Het gemene is dat er ook nog eens een weerslag is. Je lichaam gaat in een soort weerstand als je gewicht verliest. Je trek stijgt ook iets met elke kilo die je afvalt. Dit zorgt er ook voor dat mensen (onbewust) net weer iets meer gaan eten, terwijl het aanvoelt alsof je nog net zo hard je best doet.

   Het resultaat is dat mensen niet meer afvallen of zelfs weer gaan aankomen.

   Als je niet meer afvalt, zoals je schrijft, dan komt het dus doordat je energie-inname en energiegebruik in balans zijn. Je eet net zo veel als je door de dag heen verbrandt. Terwijl je de tijd ervoor duidelijk minder at dan je gebruikte. Hierdoor werd het tekort aangevuld vanuit je reservevoorraad (je vetopslag).

   Je zult dus wederom een tekort moeten creëren. Dat betekent minder gaan nuttigen dan je nu doet of zorgen dat je meer energie gaat gebruiken.

   Mocht het je met deze info onverhoopt niet lukken? Dan kan ik je het boek het boek ‘Afvallen is k*t’ aanraden. Daar leg ik dit uitgebreid en gedetailleerd uit. Ook beschrijf ik heel veel andere dingen die je vast en zeker gaan helpen met die laatste 5 kilo.

   Ik wens je in elk geval heel veel succes en gezondheid. Zet hem op!

   Groetjes, Carlo

   Carlo 3 jaar ago Reply

Laat een berichtje achter...