De kanarie in de kolenmijn…

Mijnwerkers namen kanaries mee de mijnen in. Die tjilpten zo leuk. Dat was alleen niet de enige reden. Kanaries legden ook als eerst het loodje door gassen die uit de kolen ontsnapten, nog voordat de mannen er last van kregen of de gassen voor explosies zorgden.

Dat mag niet meer van de Partij voor de Dieren.

Tegenwoordig is ‘de kanarie in de kolenmijn’ alleen nog maar een uitdrukking. Deze wordt gebruikt voor iets wat dient als een vroegtijdige waarschuwing voor een naderende crisis.

Overgewicht is ook een kanarie in een kolenmijn.

Die extra kilo’s zijn een waarschuwingssignaal voor allerlei ellende die kan komen. Van diabetes type 2 tot aan hart- en vaatziekten. Van slijtage aan je gewrichten tot aan 12 soorten kanker. #realitycheck

Best angstaanjagend als je bedenkt dat de helft van de Nederlands inmiddels overgewicht heeft.

Is dit voor jou een wake-upcall? Wil je ermee aan de slag? Bestel dan het boek ‘Afvallen is k*t’.

Het boek afvallen is k*t.

Ben je klaar voor een no-nonsense aanpak om af te vallen? Geen mooiweerverhaal en geen succes gegarandeerd. Want de theorie is simpel, alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo makkelijk.

Maar... met de juiste kennis is afvallen wel mogelijk. Door het lezen van het boek afvallen is k*t. ontdek je waar de grootste winst te behalen is. Het helpt je om het geneuzel in de marge te vermijden en dit biedt je de beste kans op succes.

Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd...

Ik wens je in elk geval het allerbeste!

Carlo Kool
Voedingsdeskundige

Afvallen is k*t afgevallen

Bestel het boek afvallen is k*t.

Carlo Kool (1975) is ervarings- en voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Laat een berichtje achter...