Diëten focussen op wat ze uniek maakt…

Diëten focussen op wat ze uniek maakt… en dat is niet waar de winst te behalen is. Ja, het is wel waar de financiële winst valt te behalen. Alleen niet voor jou…

Stel dat je op een koolhydraatarm dieet gaat en je vervolgens volpropt met nootjes, kaas, vlees(waren), boter, volle kwark, etc. Val je dan af? Nee, natuurlijk niet! Dan kun je net zo goed pizza met cola naar binnen werken.

Dus? Laat je niet gek maken. Energiebalans is waar de winst te behalen is, zie ook het volgende artikel op deze site: Het geheim achter elk dieet.

Het boek afvallen is k*t.

Ben je klaar voor een no-nonsense aanpak om af te vallen? Geen mooiweerverhaal en geen succes gegarandeerd. Want de theorie is simpel, alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo makkelijk.

Maar... met de juiste kennis is afvallen wel mogelijk. Door het lezen van het boek afvallen is k*t. ontdek je waar de grootste winst te behalen is. Het helpt je om het geneuzel in de marge te vermijden en dit biedt je de beste kans op succes.

Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd...

Ik wens je in elk geval het allerbeste!

Carlo Kool
Voedingsdeskundige

Afvallen is k*t afgevallen

Bestel het boek afvallen is k*t.

Carlo Kool (1975) is ervarings- en voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Laat een berichtje achter...

SALE