Een calorie is een calorie

Even bij het begin beginnen. Een calorie is een energiemaat voor voedsel en de hoeveelheid energie dat voedsel bevat, wordt weergegeven in calorieën.

Nu hoor ik mensen soms wel eens moeilijk doen en beweren dat de ene calorie de andere niet zou zijn. Dat is dus onzin. Natuurlijk snap ik wel wat ze proberen uit te leggen, maar ook dan is een calorie nog steeds een calorie. Punt.

Net als een liter een liter en een meter een meter is. #realitycheck

En ja, er is een verschil tussen een liter water of een liter wodka drinken. Duh! Maar óók dán is een liter nog steeds een liter.

Het boek afvallen is k*t.

Ben je klaar voor een no-nonsense aanpak om af te vallen? Geen mooiweerverhaal en geen succes gegarandeerd. Want de theorie is simpel, alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo makkelijk.

Maar... met de juiste kennis is afvallen wel mogelijk. Door het lezen van het boek afvallen is k*t. ontdek je waar de grootste winst te behalen is. Het helpt je om het geneuzel in de marge te vermijden en dit biedt je de beste kans op succes.

Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd...

Ik wens je in elk geval het allerbeste!

Carlo Kool
Voedingsdeskundige

Afvallen is k*t afgevallen

Bestel het boek afvallen is k*t.

Carlo Kool (1975) is ervarings- en voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Laat een berichtje achter...