Slaap je slank!

Slaap je slank. Natuurlijk val je niet af van slapen, maar je komt er ook niet van aan. Als jij je in je dromen volpropt, dan maak je dat simpelweg ongedaan door wakker te worden. Vet ideaal!

Maar, alle gekheid op een stokje. Te weinig slaap verstoort wel van alles.

Te weinig slaap verstoort je bioritme en de afgifte van hongerhormonen. Van te weinig slaap krijg je meer trek. En belangrijk: slaaptekort veroorzaakt een grotere aanmaak van het hormoon cortisol, waardoor het lichaam in een soort stresstoestand raakt. Ook daardoor is sprake van een vicieuze cirkel. #realitycheck

Overal waar ‘te’ voor staat is ongezond. Net als te weinig, maar ook te veel slaap. Tussen de 7 en 9 uur tukken is ideaal.

En nu maar knus naar jullie warme nestjes, en … denk erom: oogjes dicht en snaveltjes toe. Slaap lekker!

Het boek afvallen is k*t.

Ben je klaar voor een no-nonsense aanpak om af te vallen? Geen mooiweerverhaal en geen succes gegarandeerd. Want de theorie is simpel, alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo makkelijk.

Maar... met de juiste kennis is afvallen wel mogelijk. Door het lezen van het boek afvallen is k*t. ontdek je waar de grootste winst te behalen is. Het helpt je om het geneuzel in de marge te vermijden en dit biedt je de beste kans op succes.

Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd...

Ik wens je in elk geval het allerbeste!

Carlo Kool
Voedingsdeskundige

Afvallen is k*t afgevallen

Bestel het boek afvallen is k*t.

Carlo Kool (1975) is ervarings- en voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Laat een berichtje achter...