Vetverbrandende voedingsmiddelen

Bestaan er vetverbrandende voedingsmiddelen? Nee, anders had je het echt wel geweten. Dan had je op school de naam van de briljante persoon, die ontdekte hoe het wereldwijde obesitasprobleem opgelost kon worden met een simpel trucje, echt wel uit je hoofd hebben moeten leren.

Je kunt nog beter je haar met afwasmiddel gaan wassen. Hoezo? Simpel.

Je kunt je haar ook met shampoo wassen, maar op het etiket staat: “geeft meer volume“. Daarom kun je beter overschakelen op afwasmiddel. Het etiket is veelbelovend: “verwijdert al het vet, zelfs het meest hardnekkige“.

Je kunt niet iets eten om af te vallen. Om af te vallen moet je iets niet eten. #realitycheck

Stop met het zoeken naar shortcuts. Die zijn er niet. Beweert iets of iemand tóch dat je door iets naar binnen te proppen meer vet gaat verbranden? Doe dan een stapje achteruit, hou je hand op je portemonnee en loop weg… Dan raakt niemand gewond.

Het boek afvallen is k*t.

Ben je klaar voor een no-nonsense aanpak om af te vallen? Geen mooiweerverhaal en geen succes gegarandeerd. Want de theorie is simpel, alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo makkelijk.

Maar... met de juiste kennis is afvallen wel mogelijk. Door het lezen van het boek afvallen is k*t. ontdek je waar de grootste winst te behalen is. Het helpt je om het geneuzel in de marge te vermijden en dit biedt je de beste kans op succes.

Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd...

Ik wens je in elk geval het allerbeste!

Carlo Kool
Voedingsdeskundige

Afvallen is k*t afgevallen

Bestel het boek afvallen is k*t.

Carlo Kool (1975) is ervarings- en voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Laat een berichtje achter...