Waarom een zenuwpees wél alles kan eten wat los en vast zit…

Je kent ze vast wel, van die zenuwpezen die alles eten wat lost en vast zit en toch geen gram aankomen.

Er zijn van die types die geen seconde kunnen stilzitten: ze wriemelen, trommelen met hun vingers, wippen met hun voet en draaien op hun stoel totdat je er gek van wordt.

Zit eens stil joh!

Studies tonen aan dat zenuwpezen met al die kleine beweginkjes stiekem wel véél meer calorieën verbranden dan mensen die in een soort van vegetatieve toestand door het leven gaan. Uit onderzoek blijkt dat zenuwpezen tot wel 350 calorieën per dag extra verbruiken. Dat verklaart waarom ze op jaarbasis heel wat meer in hun mond kunnen proppen zonder ook maar een kilo aan te komen.

Voordat je nu kaugomkauwend, penklikkend en wiebelend naast je partner op de bank film gaat zitten kijken… je kunt ook gewoon net even wat minder je bekkie in stoppen 🤪

Dat werkt ook, zie ook: Gaat elk pondje door het mondje?

Het boek afvallen is k*t.

Ben je klaar voor een no-nonsense aanpak om af te vallen? Geen mooiweerverhaal en geen succes gegarandeerd. Want de theorie is simpel, alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo makkelijk.

Maar... met de juiste kennis is afvallen wel mogelijk. Door het lezen van het boek afvallen is k*t. ontdek je waar de grootste winst te behalen is. Het helpt je om het geneuzel in de marge te vermijden en dit biedt je de beste kans op succes.

Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd...

Ik wens je in elk geval het allerbeste!

Carlo Kool
Voedingsdeskundige

Afvallen is k*t afgevallen

Bestel het boek afvallen is k*t.

Carlo Kool (1975) is ervarings- en voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

1 Response

  1. stom facebook !!!!!!!!

    poep 8 maanden ago Reply

Laat een berichtje achter...

SALE