When life gives you lemons

Je wilt afvallen. Je hoort een tip: “Pers elke ochtend een citroen uit in een glas water en drink het op.”

When life gives you lemons, make lemonade.

Als het leven je citroenen geeft, is limonade een spreekwoordelijke uitdrukking die wordt gebruikt om optimisme en een positieve, can-do-houding aan te moedigen in geval van tegenspoed of ongeluk. Citroenen suggereren zuurheid of moeilijkheden in het leven; limonade maken, verandert ze in iets positiefs of wenselijks.

Je valt er alleen niet van af…

Waar komt het vandaan? Vetten, eiwitten en zuren helpen bloedsuikerpieken voorkomen. Bloedsuikerpieken wordt geassocieerd met verhoogde vetopslag. Dus werkt het om water met citroensap te drinken als je wilt afvallen? Nee. Het is geneuzel in de marge. #realitycheck

Eet een koekje minder. Werkt een stuk beter.

Het boek afvallen is k*t.

Ben je klaar voor een no-nonsense aanpak om af te vallen? Geen mooiweerverhaal en geen succes gegarandeerd. Want de theorie is simpel, alleen blijkt het in de praktijk nog niet zo makkelijk.

Maar... met de juiste kennis is afvallen wel mogelijk. Door het lezen van het boek afvallen is k*t. ontdek je waar de grootste winst te behalen is. Het helpt je om het geneuzel in de marge te vermijden en dit biedt je de beste kans op succes.

Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd...

Ik wens je in elk geval het allerbeste!

Carlo Kool
Voedingsdeskundige

Afvallen is k*t afgevallen

Bestel het boek afvallen is k*t.

Carlo Kool (1975) is ervarings- en voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Laat een berichtje achter...

SALE