Over afvallen is k*t

Over afvallen is k*t

Over afvallen is k*t

Afvallen is k*t is het anti-succesverhaal, ofwel… een no-nonsense reality check.

Ik ben helemaal klaar met alle onzin die wordt verspreid rondom afvallen. Het zorgt voor extreem veel verwarring en daardoor een impasse. Mensen geven op doordat succes uitblijft, of omdat het succes van korte duur is. Vaak snappen mensen totaal niet waar het aan ligt.

Ook ben ik klaar met die happy-de-peppie berichten, zoals:

Hoe Kan Jij Blijvend En Snel 10 Kilo Afvallen In 1 Week? (bron: girlscene.nl)

Haalbaar door een lichaamsdeel te amputeren, maar in de praktijk natuurlijk volkomen onzin! #realitycheck

Afvallen is k*t staat voor een no-nonsense aanpak met aandacht voor hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Geen geneuzel in de marge, zoals een glaasje water met citroensap in de ochtend helpt met afvallen, maar een duidelijk en realistisch verhaal.

Welk eetpatroon en leefstijl je kiest is jouw beslissing. Ik verstrek alleen betrouwbare, praktische en motiverende informatie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat je kunt gebruiken bij het maken van jouw keuzes. Ik vermijd graag het geneuzel in de marge en focus op hetgeen waar de grootste winst te behalen is.

Op jouw succes en met gezonde groeten natuurlijk,

Carlo Kool

Carlo Kool (1975) is voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

SALE