Retouren

Mag ik het boek terugsturen en zo ja, hoe werkt …

Mag ik het boek terugsturen en zo ja, hoe werkt dat?

Bij de aankoop van het boek heb je de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het boek. Indien je het boek wilt retourneren, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor je rekening. Indien je een bedrag betaald hebt, zal ik dit zo spoedig mogelijk (uiterlijk veertien dagen na ontbinding) terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan. Je krijgt de eventuele verzendkosten van de heenzending ook teruggestort. Het bedrag krijgt je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van ons terug. Ik mag wachten met terugbetalen totdat we het boek hebben ontvangen of je hebt aangetoond het te hebben verstuurd. Er kunnen nog kosten in rekening worden gebracht als je het boek beschadigd hebt.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan heb je na je melding nog 14 dagen om het boek terug te sturen.  Je bent niet verplicht om binnen de bedenktermijn van 14 dagen na levering de retour vooraf aan ons te melden, het maakt het wel makkelijker voor ons om de retour te verwerken.

Een e-book is na het downloaden uitgesloten van retour gezien de aard van het product. Je kunt de aankoop van een e-book wel herroepen, mits u dat doet voordat je het bestand daadwerkelijk hebt gedownload. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

Wil je het boek retour sturen?
De boeken van Afvallen is k*t worden verzonden vanuit het magazijn van Boekenbestellen.nl. Je kunt het boek daarnaartoe terugsturen. Download hun retourformulier herroeping en voeg dit toe aan je retourzending.

Retouradres
Boekenbestellen.nl
De factorij 28-j
1689 AL Zwaag

Na ontvangst van het retour gezonden pakket neem ik altijd contact met je op voor de terugbetaling.

Met vriendelijke groeten,

Carlo